تبلیغات

نحوه پخت کیک خرفه خوشمزه و عالی

نحوه پخت کیک خرفه خوشمزه و عالی نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی خوشمزه و عالی 

اگر به دنبال دستور تهیه یک کیک خوشمزه و عالی هستید امروز ما بشما کیک خرفه زعفرانی را معرفی میکنیم. 

مواد لازم برای کیک خرفه زعفرانی :

آرد 3 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر یا ماست 1 پیمانه
تخم مرغ 4 شماره
روغن مایع 2/3 پیمانه
تخم خرفه 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوی
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ 3 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 پنس

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی :

ابتدا فر رابا دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید.

شکر و تخم مرغ و وانیل را 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده‌اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن بزنید.

سپس مواد خشک الک شده رابه تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

مواد را در قالب ریخته و به مدت 50 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه بگذارید.

بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار