تبلیغات

طرز تهیه آش قلیه

طرز تهیه آش قلیه

غذای آش قلیه یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی استان گیلان است که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای آش قلیه

گوشت چرخ کرده:200 گرم

لوبیا سفید:130 گرم

نخود:100 گرم

کشمش پلویی:150 گرم

قیصی:8 عدد

چغندر:یک عدد

سبزی:500 گرم (خالواش، نعنا، تره، جعفری، گشنیز)

آرد برنج:100 گرم

شکر:3 قاشق غذاخوری

سرکه:3 قاشق غذاخوری

آبغوره:یک دوم لیوان

نمک، فلفل به میزان لازم

نعنا داغ به میزان لازم

طرز تهیه آش قلیه

طرز تهیه آش قلیه

نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‏ اید با یک لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

سپس آرد برنج را با یک پیمانه آب مخلوط نموده و به لوبیا اضافه کنید.

هویج و چغندر را شسته، پوست گرفته، نگینی خرد کنید و به آش اضافه کنید.

گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده ورز دهید و کمی فلفل و نمک افزوده با آن سر گنجشکی آماده کنید و به همراه سبزی به آش بیفزایید.

قیصی و کشمش را نیم ساعت خیس کنید. قیصی را خرد نموده با کشمش در روغن تفت دهید و در آش بریزید.

سپس شکر، آبغوره و سرکه را مخلوط کنید و به آش اضافه کنید.

در آخر نمک و فلفل را نیز اندازه نموده و آش را نوش جان کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش قلیه

آش قلیه جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش قلیه را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار