تبلیغات

دستور تهیه قطاب خانگی شیرینی عید نوروز

دستور تهیه قطاب خانگی شیرینی عید نوروز

ایام عید نوروز نزدیک است و خانمهای خوش سلیقه و هنرمند مشغول پختن شیرینی های عید نوروز هستند . یکی از شیرینیهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه خانگی،شیرینی قطاب است در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه شیرینی قطاب به روش خانگی را به شما آموزش میدهیم. طرز تهیه قطاب خانگی:

مواد لازم:

شیر : 1پیمانه

بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری

آرد : به مقداری لازم

روغن جامد : 1 پیمانه

مواد مورد نیاز برای میان قطاب :

پودر گردو : 51 گرم

هل : 1 قاشق مرباخوری

پودر بادام : 51 گرم

پودر شکر : 211 گرم

طرز تهیه:

ابتدا روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید . پودرهل را اضافه کرده سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد در ضمن خمیر نباید زیاد سفت شود.

دستور تهیه قطاب خانگی شیرینی عید نوروز

سپس خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 15 دقیقه در دمای محیط گذاشته سپس به مدت 15 دقیقه هم داخل یخچال قرار دهید. برای میان قطاب تمام مواد را با هم ترکیب کنید سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و قالب بزنید و مواد میانی را داخل خمیر گذاشته و 2 سر آن را به وصل کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید. میتوان برای تزیین قطاب ها میتوانیید آنها را پس از سرخ کردن در مخلوط شکر و پودر پسته و بادام بغلطانید.

دستور تهیه قطاب خانگی شیرینی عید نوروز

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار