تبلیغات

طرز تهیه شیرینی مرنگ ترد و ساده + فیلم آموزشی

شیرینی مرنگ شیرینی بسیار ترد و خوشمزه ای می باشد که به شیرینی پفکی معروف است. یکی از علل پرطرفدار بودن این شیرینی خانگی ترد و سبک بودن آن است. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی مرنگ سفیده تخم مرغ، وانیل، پودر شکر، پودر هل، آبلیمو و رنگ خوراکی است. اکثر مردم ایران این شیرینی ساده و خوشمزه را در عید نوروز تهیه و از مهمانهای خود پذیرایی می کنند. طرز تهیه این شیرینی بسیار راحت است. در ادامه این رسپی طرز تهیه شیرینی مرنگ را در اختیار شما کدبانوهای عزیز قرار خواهم داد.

طرز تهیه شیرینی مرنگ ترد و ساده + فیلم آموزشی

طرز تهیه شیرینی مرنگ ترد و ساده + فیلم آموزشی

طرز تهیه شیرینی مرنگ ترد و ساده

طرز تهیه شیرینی مرنگ ترد و ساده

در این مطلب از مجموعه شیرینی ها و کیک ها قصد داریم شما را با طرز تهیه شیرینی مرنگ آشنا کنیم. این شیرینی خوشمزه و ترد را میتوانید برای جشنها و دورهمی های خانوادگی همراه با یک چای داغ و خوش عطر سرو کنید. امیدوارم از تهیه شیرینی مرنگ در منزل نهایت لذت را ببرید. و همچنین در صورت تمایل برای دیدن شیرینی های امتحان شده دیگر ما به مطالب زیر طرز تهیه شیرینی مربایی  و طرز تهیه شیرینی ماکارون و طرز تهیه شیرینی ساوارین نوتلا  رجوع کنید.

طرز تهیه شیرینی مرنگ

طرز تهیه شیرینی مرنگ

طرز تهیه شیرینی مرنگ ترد

طرز تهیه شیرینی مرنگ ترد

مواد لازم برای تهیه شیرینی مرنگ مواد لازم مقدار مورد نیاز سفیده تخم مرغ یک لیوان وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری پودر شکر دو لیوان پودر هل به میزان لازم ( البته در صورت تمایل ) آبلیمو ۱/۳ قاشق چای خوری رنگ خوراکی به میزان لازم (البته در صورت تمایل ) طرز تهیه شیرینی مرنگ ساده

طرز تهیه شیرینی مرنگ ساده

طرز تهیه شیرینی مرنگ خوشمزه

طرز تهیه شیرینی مرنگ خوشمزه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی مربایی خوشمزه + فیلم آموزشی

طرز تهیه شیرینی مرنگ خوشمزه در مرحله اول فر را در روی دمای صد و چهل درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود. سپس سفیده های تخم مرغ را از زرده جدا کنید و آن ها را در درون ظرفی خشک با یکدیگر مخلوط کنید. و با کمک هم زن سفیده های تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا سفید شوند و به خوبی پف کنند. طرز تهیه شیرینی مرنگ ترد + تزیین

طرز تهیه شیرینی مرنگ ترد + تزیین

سپس پودر شکر را به آرامی و کم کم به سفیده ها اضافه کنید. و هم زدن مخلوط سفیده و شکر را آنقدر ادامه بدهید تا مایه شیرینی پفکی حالت کش داری را به خود بگیرد. در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی مرنگ آب لیمو و وانیل و پودر هل ( و در صورت تمایل رنگ خوراکی ) را به مایه شیرینی اضافه کنید. طرز تهیه شیرینی مرنگ ساده + تزیین

طرز تهیه شیرینی مرنگ ساده + تزیین

و با کمک قاشق این مواد را به خوبی با مایه شیرینی مخلوط کنید. سپس قالب فر را چرب کنید و یا کاغذ روغنی را در قالب فر بیندازید. و مایه شیرینی مرنگ را در درون قیف با سر شکوفه بریزید.پ طرز تهیه شیرینی مرنگ خوشمزه + تزیین

طرز تهیه شیرینی مرنگ خوشمزه + تزیین

و در قالب فر مایه شیرینی را به شکل شکوفه با فاصله مناسبی بریزید. قالب فر را به مدت بیست دقیقه در درون فر بگذارید تا شیرینی ها به خوبی پخته شوند. طرز تهیه شیرینی مرنگ ترد + فیلم آموزشی

طرز تهیه شیرینی مرنگ ترد + فیلم آموزشی

بعد از این که شیریین ها پخته شدند آن ها پس از خنک شدنشان در درون ظرف مناسبی بچینید. از شیرینی مرنگ برای تزیین کیک و تزیین اناوع دسر و ژله میتوانید استفاده کنید. طرز تهیه شیرینی مرنگ ساده + فیلم آموزشی

طرز تهیه شیرینی مرنگ ساده + فیلم آموزشی

نکات طلایی دستور پخت شیرینی مرنگ برای طرز تهیه شیرینی مرنگ سفیده های تخم مرغ را یک ساعت قبل از هم زدن در دمای محیط قرار دهید. برای یک عدد سفیده دو برابر پودر شکر لازم است. طرز تهیه شیرینی مرنگ خوشمزه + فیلم آموزشی

طرز تهیه شیرینی مرنگ خوشمزه + فیلم آموزشی

شیرینی پفکی بهتر است در دمای کم فر پخته شود. بنابراین بعد از پنج دقیقه می توانید حرارت فر را خاموش کنید تا شیرینی ها با گرمای فر پخته شوند. طرز تهیه شیرینی مرنگ + تزیین

طرز تهیه شیرینی مرنگ + تزیین

شیرینی مرنگ رنگ سفیدی دارد. شما می توانید در صورت دلخواه به مایه این شیرینی خوشمزه هر نوع رنگ خوراکی دلخواهی را اضافه کنید. طرز تهیه شیرینی مرنگ + فیلم آموزشی

طرز تهیه شیرینی مرنگ + فیلم آموزشی

می توانید در هنگام پخت شیرینی مرنگ به مایه آن پودر کاکائو و یا اسانس وانیل نیز اضافه کنید. میتوانید مقداری پودر گردو هم به مواد اضافه کنید. طرز تهیه شیرینی مرنگ خوشمزه

طرز تهیه شیرینی مرنگ خوشمزه

برای سرعن بخشیدن به کار میتوانید از پودر شکر به جای شکر استفاده کنید. پودر شکر در شیرینی پفکی، رطوبت را به خود جذب میکند. شیرینی مرنگ ساده

شیرینی مرنگ ساده

پس سعی کنید شیرینی را در جای خنک نگه دارید و ترجیحاً در روز های مرطوب این شیرینی را درست نکنید. اگر شیرینی شما به کاغذ روغنی چسبیده یعنی هنوز رطوبت دارد. شیرینی مرنگ ترد

شیرینی مرنگ ترد

بهترین راه این است که بعد از خاموش کردن فر بگذارید شیرینی دو الی سه ساعت یا از شب تا صبح در فر خاموش بماند. اگر هنوز هم شیرینی پفکی به کاغذ چسبیده بود، ده دقیقه دیگر فر را روشن کنید تا خشک شود. شیرینی مرنگ را می توان با گردو و پودر نارگیل هم تهیه کرد. شیرینی مرنگ خوشمزه

شیرینی مرنگ خوشمزه

فیلم آموزشی روش تهیه شیرینی پفی

توجه داشته باشید: با توجه به اینکه تامین کننده ویدئو سایت نماگرد نیست، بنابراین امکان تفاوت جزئی بین مراحل کار  توضیح داده شده و ویدئو آموزشی وجود دارد و ویدئو آموزشی صرفا جهت آشنایی بیشتر قرار داده شده است. امیدواریم از این ویدئو آموزشی شیرینی مرنگ خوشمزه لذت کافی را برده باشید و عصر پاییزی دلپذیری را برای خانواده خود فراهم کنید.

گردآوری: نماگرد

طرز تهیه شیرینی مرنگ ترد و ساده + فیلم آموزشی

لطفا نظر خود در مورد این مطلب را با ستاره ها از یک تا ۵ مشخص کنید!!

مطالب متنوع دیگر

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار