تبلیغات

آموزش و روش تهیه مینی تارت آجیلی

مینی تارت آجیلی

یکی از شیرینی های که راحت درست می شود و برای مهمان های سرزده هم مناسب است تارت آجیلی با مینی تارت آجیلی است و می توانید آن را مدت ها در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای مینی تارت آجیلی

شیر 1 و نیم لیوان | خمیر تارت | وانیل 1 قتشق چای خوری | تخم مرغ 4 عدد | شکر 6 قاشق | آرد ذرت 1/3 لیوان | خامه نصف لیوان | مربا و آجیل به میزان دلخواه

مینی تارت آجیلی بخوانید : طرز تهیه تارت شکلات نارگیل بیسار خوش طعم برای عصرانه طرز تهیه مینی تارت آجیلی خوشمزه برای مهمانی

درجه فر را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید. خیمر تارت را پهن کنید و با قالب های دلخواه خود تارت را ببرید.

تارت ها را در سینی قالب شیرینی بگذارید و با چنگال کف خمیرها را سرواخ کنید.

آنها را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید و سپس دمای فر را روی 175 درجه کاهش دهید تا رنگ تارت ها طلایی رنگ شود.

در مدتی که تارت ها درون فر قرار دارند، شیر را بجوشانید و وانیل را به شیر اضافه کنید.

تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده آنها را جدا کنید.

زرده های تخم مرغ را با آرد و شکر خوب مخلوط کنید و به شیر داغ اضافه کنید.

مخلوط را آرام روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود سپس آن را در ظرفی بریزید و بعد از اینکه خنک شد در یخچال قرار دهید.

وقتی تارت ها آمده شدند، آنها را از فر خارج کنید و بگذارید تا مقداری خنک شوند.

کرم تخم مرغی را از یخچال بیرون بیاورید و با قاشق از آن در تارت ها بریزید.

خامه را نیز حاضر کنید و بر روی تارت بریزید.

مقداری آجیل و مربا دلخواهتان را انتخاب کنید و به عنوان تزیین روی تارت ها قرار دهید.

بهتر است قبل از سرو کردن مدت زمان کمی آنها را در یخچال قرار دهید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار