تبلیغات

خوراکی‌های سمی و مضر

زردآلو Apricot

آلامتو : شاید برای شما نیز پیش آمده باشه که به صورت اتفاقی در حین خوردن زردآلو به هسته آن نیز دسترسی پیدا کنید و آن را بخورید ! اما آیا مغز و هسته هر ماده خوراکی قابل خوردن است ؟

۲ نوع بادام وجود دارد؛ شیرین و تلخ. بادام تلخ که بوی تندتری دارد، در اغلب کشورها طرفداران زیادی دارد. اما بادام تلخ سرشار از سیانور است و قبل از مصرف باید سم آن از طریق فرآیند خاصی، از بین برود. در کشورهایی مانند نیوزیلند فروش بادام تلخ غیرقانونی اعلام شده است. در کشور آمریکا نیز فروش بادام خام غیرقانونی است و قبل از فروش حرارت داده می شود تا هر نوع سم و باکتری آن از بین برود.

بادام هندی

اگرچه این مغز بسیار مقوی است اما قبل از خرید بادام هندی خام از بخارپز شدن و خام نبودن آن مطمئن شوید. بادام هندی خام حاوی ماده شیمیایی سمی به نام «اوروشیاول» است. هضم این ماده به میزان بالا می تواند کشنده باشد. اگرچه مسمومیت با بادام هندی نادر است اما تولید کنندگان که باید به آن دست بزنند تا پوست آن را بکنند، دچار عارضه جانبی می شوند.

گیلاس

این میوه را می توان خام یا پخته مصرف کرد. دانه این میوه در صورت جویده شدن، له یا آسیب دیدن هیدروژن سیانور (نوعی ماده سمی) ترشح می کند. علایم مسمومیت خفیف آن سردرد، سرگیجه، اضطراب و استفراغ است. علایم مسمومیت بالای آن تنگی نفس، بالا رفتن فشارخون، ضربان قلب و از کار افتادن کلیه است. اثر دیگر مسمومیت ناشی از مصرف دانه این میوه اغما، تشنج و مرگ بر اثر حمله تنفسی است.

بیشتر بخوانید: خواص گیلاس مارچوبه

سبزی است که از قدیم به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گیرد. اما قسمت توتی شکل آن برای انسان مسموم کننده است.

برگ ها و ساقه آن حاوی ماده شیمیایی به نام «گلیکوالکالوئید» است که باعث حالت عصبی و ناراحتی معده می شود.

زردآلو

خوردن دانه های زردآلو به مقدار زیاد می تواند مسموم کننده باشد. مصرف زیاد دانه های زردآلو که طعم تند و تلخی دارد، علایم مسمومیت با سیانور از جمله حالت تهوع، تب، جوش، سردرد، بی خوابی، تشنگی زیاد، ضعف، خستگی، حالت عصبی و افت فشارخون را به همراه دارد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار