تبلیغات

دستور پخت يک شيرينی عربی خوشمزه

دستور پخت يک شيرينی عربی خوشمزه

در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه یک شیرینی سنتی را به شما آموزش میدهیم .لگيمات شيرينی عربي هست که اصلش مربوط ميشود به کشور کويت و بسيار خوشمزه است .این شیرینی سنتی در شهرهاي جنوبي طرفداران زیادی دارد  .  اميدوارم شما هم درست کنيد و لذت ببريد.

طرز تهيه يک شيريني عربي خوشمزه

مواد لازم

يک ليوان آرد سفيد

يک عدد تخم مرغ

سه قاشق مرباخوري آرد برنج

يک قاشق مرباخوري پکينگ پودر

يک قاشق غذاخوري مايه خمير فوري

يک قاشق غذاخوري ماست

ـ آب به مقدار لازم

طرز تهيه

ابتدا تخم مرغ را با ماست و خميرفوري و آرد برنج و پکينگ پودر خوب مخلوط کنيد. سپس آرد را اضافه و خمير را مخلوط ورز دهيد.

اگرکه خمير سفت بود کمي آب هم به آن اضافه کنيد. تا خمير رقيق شود (توجه شود که خمير بايد حتما مانند ماست رقيق باشد).خمير را به مدت يک ساعت در جاي گرمي گذاشته تا خميرحجيم شود.

روغن را داخل تابه بريزيد. بعد مايه به دست آمده را با قاشق بر داشته و در روغن داغ شده بريزيد.خميردرداخل تابه پف کند و به اندازه گردويي بزرگ مي شود.بايد شيريني کمي طلايي رنگ شود. وقتي که شيرينی ها آماده شده در شهد قرار داده وبعد در صافي بريزيد تا شهد اضافه آن گرفته شود.با پودر پسته ويا نارگيل تزيين کنيد.

طرز تهيه شيره

يک ليوان شکر را با دو ليوان آب مخلوط مي کنيم و کمي زعفران و گلاب را هم به آن اضافه مي کنيم و روي گاز با حرارت ملايم مي گذاريم تا جوش بيايد و مواد مثل عسل غليظ شود.

مطالب مرتبط:

آموزش شیرینی بدون فر رزت خامه ای

طرز تهیه شیرینی بوشهری لیقمات

آموزش تهیه شیرینی هندوانه برای شب یلدا

طرز تهیه شیرینی هویج و بادام مخصوص هوای سرد

آموزش روش تهیه شیرینی ذرت پاییزی

طرز تهیه شیرینی اتریشی خوشمزه

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار