تبلیغات

دستور طرز تهیه قابلی پلو افغانی (کابلی پلو) با طعمی فوق العاده خوشمزه

  روغن    به مقدار لازم   گوشت گوسفندی یا گوساله    ۵۰۰ گرم   پیاز سرخ شده    دو عدد   نمک و فلفل سیاه    به میزان لازم   انواع ادویه ها    پودر سیر، زرد چوبه، پودر زنجبیل، پودر زیره سیاه   انواع ادویه ها    دارچین، پودر لیمو عمانی، زعفران، پودر هل   انواع ادویه ها    جوز هندی، ادویه پلویی، پودر میخک   ادویه گارام ماسالا    یک قاشق چای خوری   کشمش پلویی زرد    نصف پیمانه   هویج خلال و پخته شده    دو عدد   خلال پسته و خلال بادام    دلخواه   خلال پرتغال پخته و سرخ شده    نصف پیمانه   خرما    هشت عدد   زرشک سرخ شده و گل سرخ   برای تزیین و دلخواه   پیاز داغ، خرما و گردو   برای تزیین و دلخواه   برنج    سه پیمانه   آب جوش    نصف پیمانه

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار