تبلیغات

طرز تهیه کیک پیانو خوشمزه کیک خیس بسیار پرطرفدار

طرز تهیه کیک پیانو

آموزش طرز تهیه کیک خیس پیانو

کیک پیانو یکی از کیک های خیس بسیار خوشمزه است که روش تهیه آن بسیار ساده است و برای وعده عصرانه مناسب است.

کیک پیانو طرفداران زیادی دارد و یکی از انواع کیک های خیس است. در مطالب قبل روش تهیه کیک خرما، کیک پرتقال و گردو و کیک شکلاتی فندقی را هم خواندید و در این قسمت روش تهیه کیک خیس پیانو را به شما آموزش می دهیم و امیدواریم که مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم 

تخم مرغ : سه عددشیر : نصف لیوانروغن مایع : نصف لیوانشکر : یک لیوانآرد سفید : یک و نیم لیوانپودر کاکائو : دو تا سه قاشق غذا خوریوانیل : یک چهارم قاشق چایخوریبکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری

مواد لازم برای برای خیساندن کیک

شیر : ۱ تا ۱/۵ لیوانپودر کافی میکس یا کاکائو یا نسکافه : ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای کرم روی کیک

شیر : دو لیوانشکر : یک سوم لیوانآرد سفید : نصف لیوانوانیل : یک چهارم قاشق چایخوریخامه صبحانه : صدو پنجاه تا دویست گرم

طرز تهیه کیک پیانو

تخم مرغ، شک و وانیل را با همزن به مدت 5 دقیقه هم بزنید و سپس روغن مایع و شیر را به آن اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر  پودر کاکائو را الک کنید و با هم مخلوط کنید و حالا درون مواد بریزید و با لیسک آنها را هم بزنید.

در مرحله بعد ا روش تهیه کیک پیانو، قالب به اندازه 20 در 20 سانتی متر را با کمی روغن جدا کننده چرب کنید و سپس مواد را درون قالب بریزید و درون فر که از 15 دقیقه قبل گرم شده است روی دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید و سپس با خلال دندانن پخت کیک را چک کنید.

در طول زمان پخت کیک، کرم روی کیک را تهیه کنیدف ابتدا شیر، ارد و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت زیادی برسد و در آخر مقداری وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و وقتی که کمی از گرمی افتاد خامه را کمی با چنگال بزنید تا روان شد و سپس داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمامم مواد با هم ترکیب شوند.

وقتی کیک آماده شد در همان زمان که گرم است حفره های روی آن ایجاد کنید و به منظور خیساندن آن شیر و نسکافه را مخلوط کنید و روی آن بریزید و وقتی که جذب کیک شد مواد کرمی را روی کیک بریزید و صاف کنید، سپس روی آن پودر کاکائو الک کنید و درون یخچال قرار دهید.

اگر شب تا صبح درد یخچال بماند خوشمزه تر می شود سپس آن را تزیین کنید و میل کنید.

اگر مایل نیستید که کیک خیلی خیس و مرطوب باشد می توانید یک لیوان شیر استفاده کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار